Home

Det skriver pressen/ Press reviews

Palæ Bar is an old fashionened bar in the centre of Copenhagen. It is also a great pit-stop on a walk in the centre.

It is one of the joints that have class, charm, ambiance and not at least atmosphere enough for a whole city centre.

Read more

 

BERLINGSKE

Der var udelt glæde hos den brogede mængde af københavnske jazzentusiaster, som fredag eftermiddag var mødt op i Ny Adelgade, nærmere betegnet uden for og inden for Palæ Bar. Her var der for 22. gang uddeling af Palæ Bars Jazzpris på 25.000 kroner - beløbet nok engang hentet direkte ud af barens omsætning.

Modtageren blev den 30-årige trompetist Peter Marott. Han er i de senere år er dukket op her og der og allevegne, og han hører til de unge musikere, der ubesværet kan tackle såvel den basalt traditionelle som den stærkt bebop- eller caribisk-influerede jazzmusik. Og han gør det med autoritet, charme og personlighed.

Læs hvad Politiken skrev

Læs hvad Berlingske skrev.

 

The Travel Channel

Every evening, this is the rendezvous point for many artists, journalists and media personnel, who relax here after work. Many cultural reviews have been post-edited in this room over the years. It is a charming place, and the perfect starting point for a night out in Copenhagen.

Read more

 

AOK

Palæ har ånd, historie, smørrebrød til frokost og fem slags rom. Om søndagen kan du høre jazz eller lyrik.
Et stamværthus med klasse, charme og en snert af folkelighed, her i den eksklusive ende af København ved Kongens Nytorv. Palæ Bar besøges af kunstnere, journalister, sportsstjerner og andre kreative sjæle, som er nået over de vilde tyvere, ind i de etablerede tredivere, og som regel længere endnu.

Desuden er store dele af de københavnske dagblades kulturredaktioner gennem tiden blevet redigeret fra dette lokale.

"Her føres alle gangbare ølsorter" og "Hæmninger fjernes uden ansvar", står der på to af de mange gamle emaljeskilte, som er en del af dekorationen på Palæ Bar. Det er ikke helt løgn. Men stemningen er altid mere glad og opløftet end aggressiv i i det lille lokale, med de mange kunstværker og klenodier på væggene.

Læs mere

 

Gule Gardiner.dk

Palæ Bar – 5 Gardiner

I Ny Adelgade ligger denne perle. En gammel ædel skænkestue som fejrer sine første 30 år i disse dage.  Og lad mig sige med en gang – den holder også i dag!

Der er en positiv stemning i baren. Lokalet er fyldt med ægte kunst på væggene, i en god blanding med gamle metalskilte, og et par musikinstrumenter som henviser til stedets Jazzpræg. Musikken man hører er netop Jazz. Baren er i træ og der er skurede træborde. Der er også forskellige Jazzfigurer rundt i rummet.

Fadøllene smager godt – anlægget virker godt rengjort, i modsætning til flere og flere steder hvor øllet smager beskt.

Absolut et sted at anbefale. Første gang anmeldt 14. august 2008.  Vi har nu opgraderet til en 5′er – det findes ikke noget lignende.